Huiswerkbegeleiding Roermond

Welkom op BC Broekhin: Vrijeschool en regulier!

In het gedeelte van de vrijeschool zijn alle leerlingen van maandag t/m donderdag welkom om aan te sluiten bij de huiswerkbegeleiding van Eureka.

Onze huiswerkbegeleiding start om 14.00 uur en eindigt om 17.45 uur.
Begeleid door een gediplomeerd middelbare school docent met jaren onderwijservaring binnen het vrijeschoolonderwijs zijn de kinderen hier verzekerd van top begeleiding!

Onze huiswerkbegeleiders zorgen ervoor dat jouw focus optimaal blijft en spiegelen jou, motiveren jou en enthousiasmeren jou wanneer dit nodig is.
Hiernaast worden gedeeltes van jouw leerwerk door ons overhoord, gedeeltes van je maakwerk worden door ons nagekeken en jouw periodewerk wordt door ons onder de loep genomen.

We gebruiken ons trechtermodel (Magister -> Agenda -> Weekplanner -> Dagplanner) om samen met jou al jouw taken uit te smeren over de komende twee weken en het zo concreet mogelijk voor je te maken.

Ter afsluiting van de dag reflecteren en evalueren we uitgebreid op jouw leerdoelen van vandaag, jouw competenties als scholier en bespreken we jouw werkhouding van de dag.
Daarna nemen we afscheid.Omdat we transparantie en communicatie met het het thuisfront en school belangrijk vinden, sturen we elke vrijdag een weekverslag naar je ouder(s) en mentor, zodat we allemaal kunnen lezen hoe je jezelf op school en als persoon aan het ontwikkelen bent!Voel je welkom bij Eureka Roermond!

Tarieven Roermond (per maand)

Huiswerk maken onder toezicht

1 dag per week     €99,-
2 dagen per week €145,-
3 dagen per week €195,-
4 dagen per week €225,-
5 dagen per week €250,-
6 dagen per week €275,-

Huiswerkbegeleiding

2 dagen per week €240,-
3 dagen per week €315,-
4 dagen per week €360,-
5 dagen per week €385,-
6 dagen per week €395,-

Individuele bijles of coaching

€35,- per uur