Trainingen & workshops

De trainingen van Eureka zijn ontworpen in samenwerking met pedagogen, psychologen en docenten. Onze trainingen en workshops zijn volledig afgestemd op de behoefte van middelbare scholieren met als doel deze groep te ondersteunen rondom het thema ‘’mentale flexibiliteit’’ . Er zijn verschillende manieren waarop deze trainingen bij Eureka afgenomen kunnen worden:

Interesse in bovenstaande trainingen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Anti-stresstraining voor examenkandidaten

Eureka helpt jou uit de brand! Speciaal voor examenkandidaten die de examenperiode nèt iets te spannend vinden óf zich graag zo goed mogelijk willen voorbereiden, hebben wij een speciale training ontwikkeld. Deze training helpt jou als examenleerling omgaan met alles dat er tijdens de examentijd op je wordt afgevuurd.

Samen met een groep gelijkgestemde leerlingen en twee professionele begeleiders van Eureka pakken we de zaken als mindset, leerstrategieën, planning en motivatie grondig aan. Daarnaast geven wij jou de belangrijkste praktische tools voor de examens, zodat je er zeker van bent dat je helemaal bent voorbereid. Jij kunt dit!

LEF! Faalangstreductie-training

Lef! is een complete faalangstreductie-training ontwikkeld door een team van ervaren pedagogen, toegepaste psychologen en docenten. De training richt zich op leerlingen van de middelbare school. Op een laagdrempelige manier wordt geoefend met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, en omgaan met spanning en stressvolle situaties. Om de kleinschaligheid te kunnen waarborgen en elke deelnemer intensief te kunnen begeleiden zullen maximaal tien leerlingen deelnemen aan de training.

DURF! Sociale vaardigheidstraining

DURF! is een complete sociale vaardigheidstraining ontwikkeld door een team van ervaren pedagogen, toegepaste psychologen en docenten. De training richt zich op leerlingen van de middelbare school. Op een laagdrempelige manier wordt geoefend met sociale vaardigheden (online en offline), assertiviteit en het aangeven van grenzen. Om de kleinschaligheid te kunnen waarborgen en elke deelnemer intensief te kunnen begeleiden zullen maximaal tien leerlingen deelnemen aan de training.